علت سرد مزاجی زنان و علائم آن چیست؟
اگر می خواهید بدانید؛ علت سرد مزاجی زنان چیست؟ باید بگوییم که این حالت و میل جنسی در طول زندگی زناشویی، دچار نوسان های زیادی میشود؛ اگر خانم باردار شود؛ در دوران پیش یائسگی قرار بگیرد؛ استرس داشته باشد یا خلق و خویش تغییر کند؛ ممکن است دچار سرد مزاجی جنسی شود. خود خانم و همسرش باید با مطالعه و تحقیق، علائم سرد مزاجی زنان را بشناسند. به این ترتیب برای بهبود رابطه زناشویی خود میکوشند؛ نه این که به واسطه آن، از هم دور شوند. همچنین گاهی خانم یک بیماری دارد و برخی داروها را مصرف می کند؛ پس حتی این نوع داروها را هم باید شناخت. در ادامه به این موارد مهم سرد مزاجی بانوان، بیشتر اشاره می کنیم.
مهم ترین علت سرد مزاجی زنان
سرد مزاجی نوعی مشکل است که باید ریشه یابی شود؛ علت کاهش میل جنسی زنان عموما یا یک مشکل فیزیکی است یا روانی؛ در نتیجه باید تمام موارد 2 دسته علت سرد مزاجی بانوان را به طور دقیق مرور کنیم:- علل فیزیکی سرد مزاجی
- علل روانی سرد مزاجی
علت های فیزیکی کاهش میل جنسی در زنان
طیف زیادی از انواع بیماری ها، تغییرات فیزیکی و داروهای مصرفی میتوانند، سبب علت سرد مزاجی زنان باشند؛ از جمله:- مشکلات جنسی: درد داشتن و نرسیدن به ارگاسم در طول رابطه جنسی می تواند خانم را به رابطه جنسی بعدی بی میل کند.
- ابتلا به بیماری های مختلف: برخی بیماریهای زمینه ای غیرجنسی، میتوانند سبب کاهش میل جنسی شوند؛ از جمله: آرتریت، سرطان، دیابت، فشار خون بالا، بیماری عروق کرونر و بیماری های عصبی.
- مصرف برخی داروهای ضد افسردگی که بازجذب سرتونین را مهار می کنند.
- سبک زندگی غلط: مصرف نوشیدنی های الکلی و سیگار کشیدن می تواند جریان خون را به ناحیه تناسلی زنان کم کند. در نتیجه خانم نتواند به طور موثری برانگیخته شود. اعتیاد به مواد مخدر هم همین اثر را دارد.
- عمل جراحی: هر گونه جراحی زنانه مانند انواع درمان های جراحی برداشتن توده سینه یا رفع مشکلی در ناحیه تناسلی، می تواند علت سرد مزاجی زنان باشد. خانم ممکن است دیگر اعتماد به نفس کافی برای برهنه شدن، نداشته باشد.
- خستگی جسمی: اگر مسئولیت اجتماعی یا خانوادگی خانم زیاد باشد؛ داشتن بچه کوچک یا کار سخت، سبب می شود که میل جنسی او کاهش یابد.
- تغییرات هورمونی: در دوران یائسگی سطح هورمون استروژن کم می شود؛ این میل جنسی را افزایش می دهد و واژن را مرطوب می کند. اگر خانمی دچار خشکی واژن شود؛ می تواند با استفاده از انواع ژل روان کننده برای از بین بردن این مشکل کمک بگیرد. با این حال مشکلات هورمونی باید آزمایش هم بشوند.
- بارداری و شیردهی: هنگامی که خانمی زایمان کند و بخواهد فرزند خود را شیر بدهد؛ به دلیل تغییرات شدید هورمورنی، دچار سرد مزاجی می شود.
علت کاهش میل جنسی زنان: عوامل روانی
حالت های فکری و روانی زنان بر سرد مزاجی آنها موثر است؛ از جمله:- بیماری های و نداشتن سلامت روان، مانند اضطراب یا افسردگی
- استرس های روانی مانند فشار مالی، کاری یا فوت بستگان
- داشتن تصویر بدن ضعیف
- عزت نفس پایین
- سابقه سوء استفاده فیزیکی یا جنسی
- تجربیات جنسی منفی قبلی
- مشکل داشتن با همسر
- مسائل مربوط به رابطه
علائم سرد مزاجی زنان
هنگامی که خانمی دچار کاهش میل جنسی یا سرد مزاجی می شود؛ نشانه های مشخصی در رفتار و جسم خود دارد. اطلاع از علائم سرد مزاجی زنان، بسیار مهم است؛ کمک می کند که شوهر و خود خانم، از این شرایط دید روشنی به دست آورند. از هم دلسرد نشوند و برای رفع این مشکل، تمام روش های ساده را به کار برند. علائم کم شدن میل جنسی زنان، عبارت اند از:- نداشتن علاقه به نزدیکی به همسر و رابطه جنسی
- میل نداشتن به تفکر به همسر و خیال پردازی در این زمینه
- برنامه نچیدن برای رابطه زناشویی
- طفره رفتن خانم هنگامی که همسر، قصد شروع این رابطه را دارد.
- خانم از نداشتن رابطه جنسی با همسرش، احساس اضطراب و نگرانی ندارد.